Colt de Rai | Sacel | Maramures

Pensiunea dispune de doua apartamente si 8 camere cu pat dublu sau triplu, satisfacand cele mai inalte pretentii. Camerele pensiunii sunt dotate cu baie proprie, Tv, balcon sau terasa, incalzire centrala si internet wireless, iar apartamentele,camerele dispun si de frigider. Pentru cei interesati, pensiunea dispune de o bucatarie complet utilata, parcare proprie, living, tv in living terasa si gradina proprie. Aveti la dispozitie sa vizitati minunatele atractii din comuna Sacel cum ar fi : Izvorul Albastru al Izei si pestera care izvoraste din Muntii Rodnei; atelierul de ceramica a lui Tanase Cocean ; atelierul lui Grigore Tulean renumit pentru obiectele miniaturale din lemn si atelierul de masti populare a lui Vasile Susca. La Moisei puteti vizita Manastirea Moisei cu praznicul 'Adormirii Maicii Domului', Monumentul si casa memoriala ridicate in cinstea celor ucisi pe nedrept in 1944.


Pensiunea "Colt de Rai" este situata in Maramures, in pitoreasca localitate Sacel, la poalele celui mai inalt varf muntos din Muntii Rodnei , Varful Pietrosu (2303 m).

hotel in maramures

Organizam pe durata intregului an nunti, botezuri receptii, cocktailuri, dar si conferinte si intalniri de afaceri la cel mai inalt nivel. Restaurantul nostru este o locatie selectata prin ambianta, unde puteti savura delicioasele preparate cu specific romanesc. Va asiguram ca echipa noastra va va oferi tot sprijinul pentru organizarea unui eveniment de succes.